Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Holanda, Bèlgica i Luxemburg
Hoalnda belgica luxemburg - Holanda, Bèlgica i Luxemburg
Des de
1.448€
REF. Hoalnda belgica luxemburg

04 MAIG .- LA SEU D’URGELL – NIMES – DIJON
Sortida de la Seu d’Urgell a les 7h del matí direcció cap a Nimes, on farem un bon dinar de benvinguda tots junts. Continuació del trajecte fins a Dijon, arribada a l’hotel, sopar i allotjament.


05 MAIG .- DIJON – LUXEMBOURG – AMSTERDAM

Esmorzar i començarem la nostra ruta pels Països Baixos, tot començant per el petit però ric país, Luxemburg. Visita panoràmica de la capital, on admirarem el més emblemàtic: la catedral de Santa Maria, el Palau Ducal, l’Ajuntament o el seu bonic casc antic. Dinar i continuació del viatge passant per Terres Belgues fins arribar a territori holandès. Al vespres arribada a la capital, coneguda com la “Venècia del Nord”. Farem els tràmits de check-in a l’hotel, sopar i allotjament.
 
06 MAIG .- AMSTERDAM
Esmorzar i matí dedicat a visitar amb guia oficial una de les capitals més importants d’Europa. Visitarem el seu centre històric: la Plaça Dam, Leidseplein, el Mercat de les Flors o el concorregut Carrer DamRack. Dinar i tarda lliure per gaudir de la ciutat o anar a algun dels importants museu que s’hi troben (casa de Anna Frank, Rembrandt, Van Gogh, etc...). Els clients que ho desitgin podran realitzar la visita facultativa de Keukenhoff, on es meravellaran dels seus jardins plens de flors, camps de tulipes i fonts. A l’hora convinguda retorn a l’hotel, sopar i allotjament. 
 
07 MAIG .- AMSTERDAM - VOLENDAM  Y  MARKEN
Esmorzar i sortida cap al nord del país, on admirarem una de les obres d’enginyeria més importants d’Holanda, el Gran Dic, de 32 km de llarg i protegint Holanda de les envestides del mar del Nord. Desprès anirem a Volendam i Marken, enfrontats l’un davant de l’altre, pintorescos pobles amb una autenticitat sorprenent, on encara és possible veure gent amb els vestit típics Holandesos. A l’hora convinguda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament. Els clients que ho desitgin, al vespre, podran realitzar un bonic recorregut en vaixell per els canals de la “Venecià del Nord” o admirar el curiós “Barrio Rojo”.
 
08 MAIG .- AMSTERDAM - LA HAYA – BRUSEL·LES
Sortida desprès d’esmorzar per visita la zona Oest del país, direcció cap a la Haya. Visita de la ciutat amb guia oficial, amb el seu conegut Parlament, el Palau de la Pau, i qui ho desitgi podrà entra a la seva incomparable ciutat en miniatura, Maduro Dam. A l’hora convinguda sortida cap a Rotterdam i Brussel·les, dinar inclòs en ruta. Arribada a Brussel·les al vespre, capital Belga i amb monuments tan importants com: el Manneken Pis, l’Atomium, el Domini Real, el Parc del Cincuentenari o la Gran Place, considerada com una de les més boniques d’Europa. Sopar i allotjament a l’hotel.

09 MAIG .- BRUSSEL·LES – BRUGES – GANT – BRUSSEL·LES
Esmorzar i sortida cap a Bruges, considerat un museu a l’aire lliure, i del qual el Casc Antic està declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2.000. Amb guia local la visita d’aquesta ciutat, situada al cor de Flandes i considerada una de les ciutats més antigues del continent. Dinar inclòs i a la tarda anirem a Gante, on farem un passeig i visita panoràmica de la ciutat i del més emblemàtic, on destaca la Catedral, feta de tres estils arquitectònics. A l’hora convinguda retorn a Brussel·les, sopar i allotjament a l’hotel.
 
10 MAIG .- BRUSSEL·LES – AMBERES – BRUSSEL·LES
Esmorzar i dia dedicat a visitar Brussel·les, seu de les principals institucions de la Unió Europea (UE), per el que és coneguda com la “Capital d’Europa”. Farem la visita de la ciutat amb guia oficial: la Catedral de Saint Michel et Gudule, el Jardí Botànic o la Porta de Hal, única resta conservada de les muralles que rodejaven la ciutat. Dinar i tarda lliure per visitar algun museu o realitzar compres. Els clients que ho desitgin podran realitzar la visita facultativa de Amberes, on amb el guia acompanyant admirarem el seu famós port, el casc antic o la seva important catedral, una de les més destacades i amb més renom del país. A l’hora convinguda retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
11 MAIG .- BRUSELAS – ORLEANS – LIMOGES
Esmorzar i sortida direcció cap a Orleans i Limoges, ciutat considerada capital històrica i important per les seves fàbriques de porcellana. Dinar en ruta i continuació fins a Limoges. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel.
 

12 MAIG .- LIMOGES – TOLOUSE – LA SEU D’URGELL
Esmorzar i sortida direcció a Cahors i Toulouse, on farem un bon dinar de comiat. Quan acabem continuació del nostre trajecte fins arribar a la Seu d’Urgell.

*** Arribada i fi dels Nostres Serveis ***
 
 
Preu: 1.448 €
OFERTA COMPRA ONLINE: 1410 €

 
 
EL PREU INCLOU:
 
* Autobús des de la Seu d’Urgell
* Guia acompanyant durant tot el recorregut
* 8 nits d’Hotel
* Hotels de 4 ****
* Pensió completa durant tot el recorregut
* Visita de Amsterdam amb Guia Oficia
* Visita de La Haya amb Guia Oficial
* Visita de Brussel·les amb Guia Oficial
* Visita de Bruixes i Gant amb Guia Oficial
* Visita a una fàbrica de diamants.
* Assegurança de viatge
 
EL PREU NO INCLOU:
 
* Tot el no indicat com a inclòs
 
 
LAS PLACES S’OCUPARAN PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ, NO CONSIDERANT-SE CONFIRMADES FINS A REALITZAR UN DIPÒSIT DE 180 € PER PERSONA
 
Condicions generals d’acord amb el decret 168/1994 de la reglamentació catalana de AAVV, i la llei estatal 7/1998

Referència Descripció Preu  
Oferta compra online - Belgica Holanda Luxemburg  Circuit Complet en Bus  1.410,00 €
Referència: Oferta compra online - Belgica Holanda Luxemburg
Descripció: Circuit Complet en Bus
Anada: 04-05-2018
Tornada: 12-05-2018
Quantitat:
Preu:
Total:
 
*
*
*
*
*
 

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com