Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Capitals de Rússia
Rússia - Capitals de Rússia

2.130€
REF. Rússia

22 de JULIOL – LA SEU D’URGELL – BARCELONA – SANT PETERSBURG

• Dilluns • Sopar

Sortida de la Seu d’Urgell i voltants a les 06:00 direcció a l’aeroport de Bcn el Prat. Arribada i tràmits de facturació i embarcament en el vol directe que ens portarà a Sant Petersburg. Arribada i rebuda per part del nostre corresponsal a Rússia, trasllat a l'hotel. Allotjament i sopar a Sant Petersburg.
 
23 de JULIOL – SANT PETERSBURG

Dimarts • Pensió Completa
Esmorzar. Al matí farem una extensa panoràmica de Sant Petersburg. Declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i anomenada la “Venècia del Nord”. Durant la visita passarem per l’Avinguda Nevsky, el Palau  Anichkov, el Palau Belozersky, la Catedral de Nostra Senyora de Kazan, la cèlebre església de Sant Salvador sobre la Sang Vessada, el Museu de l’Hermitage, la Fortalesa de Pedro i Pablo, situada a l’Illa Vassilievski, la Strelka, el Palau Menchikov o l’històric edifici de La universitat. Admirarem l’estàtua de Pere “El Gran” davant l’edifici del Senat i la Catedral de Sant Isaac. A la Plaça Teatrálnaya s’hi situen els edificis del Conservatori i el Cèlebre Teatre Mariinsky. Acabarem davant la Catedral de Sant Nicolàs dels Mariners, voltada de canals i amb la vista exterior del cuirassat “Aurora”.
Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem dues de les catedrals més precioses de Rússia:
 La Catedral de Sant Isaac, una de les més gran d’Europa, dissenyada i construïda per prestigiosos arquitectes, destacant Agustí de Betancourt i Auguste de Montferrand. La cúpula està coberta per 100 kg d’or.
La Catedral de Sant Salvador sobre la Sang. Aixecada el 1.882 al costat del Canal Grobyedov, per ordre d’Alexandre III en memòria al seu pare, Alexandre II, assassinat en un atemptat al mateix lloc. A l’interior s’hi conserva el fragment empedrat on el Tsar va caure mort. És considerada un dels símbols de la ciutat.
A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.
 
24 de JULIOL – SANT PETERSBURG

Dimecres • Pensió Completa
Esmorzar. Al matí farem la visita de la Fortalesa de Sant Pedro i Sant Pablo, estava destinada a protegir la ciutat de les incursions per via marítima. A la Catedral del seu interior podrem trobar la tomba del fundador de la ciutat, el Tsar Pere el Gran, així com la dels Tsars de la dinastia Romanov i les seves famílies, incloent Nicolàs II i la seva dona i fills, assassinats durant la Revolució de Romanov el 1.918. A diari una canonada marca les 12 del migdia. Dinar en un restaurant
A la tarda visita del Museu de l’Hermitage, situat a l’antic Palau d’Hivern, residencia dels Tsars. L’Hermitage és el museu més gran de Rússia i deu el seu renom internacional en especial a les seves col·leccions de pintura de  les escoles Italiana, Flamenca, Francesa i Espanyola. En particular, obres de Leonardo da Vinci, Rafal i Rembrandt; d’impressionistes francesos, de Gauguin, Matisse; Van Gogh, Picasso, etc... Els seus sumptuosos interiors són el marc ideal per albergar l’amplia col·lecció d’obres mestres.
Quan acabem retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

25 de JULIOL – SANT PETERSBURG


Dijous • Pensió Completa                                                                             
 Esmorzar. Al matí realitzarem una excursió a Pushkin, on visitarem el Palau de Catalina, dedicat a la dona de Pere el Gran, Catalina I. A la seva incomparable successió de salons destaca la Sala de Àmbar, no visitada durant casi un segle, i totalment restaurada al 2.003, amb motiu del Tri centenari de Sant Petersburg. De tornada a Sant Petersburg farem la visita de la catedral de Nostra Senyora de Fyodovskaya. La Catedral, el complex destinat al clero i a les Casernes Imperials, van ser construïts en plena Primera Guerra Mundial. Va ser l’últim conjunt religiós rus que van construir els Tsars abans de la Revolució de 1.917.
Dinar inclòs i a la tarda visita de Peterhof (antiga Petrotvorets), ciutat que en holandès vol dir “Pati de Pere”. És  un conjunt de Palau i Parc a la riba del Golf de Finlàndia. El centre del conjunt els constitueix el Palau Gran, que és d’estil barroc i està construït en una terrassa marítima. El més destacat del és el Parc, de 203 hectàrees i guarnit amb més de 150 fonts i 4 cascades. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.
 
26 de JULIOL – SANT PETERSBURG – MOSCOU

Divendres • Pensió Completa
Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’estació de Sant Petersbug per sortir en el nou Tren d’Alta Velocitat “Sapsan” amb destí a l’estació de Moscou. Dinar inclòs. Depenent de l’horari de sortida del tren tindrem temps lliure, a Sant Petersburg o a Moscou, ja que la duració del trajecte és de màxim 4 hores. Arribada a Moscou i trasllat a l’hotel. A l’hora convinguda sopar i allotjament.
 
27 de JULIOL – MOSCOU

Dissabte • Pensió Completa
Esmorzar. Al matí visita de l’interiorde la Catedral del Crist Salvador, catedral Ortodoxa més alta del món,  preciosa reconstrucció de l’antiga catedral destruïda per Stalin el 1.931 per construir el seu “Palau dels Soviets”. A continuació visita del Kremlin, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Construït el segle XII, a l’actualitat alberga tots els òrgans principals del govern polític i religiós: el Palau Presidencial, diferents edificis administratius i militars, el Senat i l’Arsenal. També admirarem les muralles, dominant el Riu Moskova, la Plaça Roja, la “Campana Tsarina”, la més gran del món, i el “Canó Tsar”, un dels més grans mai construït. La seva finalitat era la de defensar l’entrada per la Porta de Sant Salvador, però fins ara mai havia estat utilitzat. Acabarem visitant la “Plaça de les Catedrals”, emmarcada per  Sant Miquel, l’Ascensió i l’Anunciació.
Dinar inclòs. A la tarda visita de la Galeria Tretiakov. Aquesta incomparable pinacoteca, anomenada així en honor al seu fundador, Pavel Tetriakov (1.832 – 1.898), gran mecenes rus del segle XIX, el somni del qual era la creació d’un museu accessible a qualsevol visitant, amb una gran col·lecció d’objectes que permetessin comprendre i admirar l’historia de l’Art Rus, sacre i laic. Alberga més de 130.000 obres creades per artistes Russos, a part d’una magnífica col·lecció d’icones. Destaca la “Verge de Vladimir”, i l’obra mestra del gran Andrei Rublev, “La Trinitat”. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.
 
 
28 de JULIOL – MOSCOU

Diumenge • Pensió Completa                                                                          
Esmorzar. Al matí recorregut a peu per el centre històric de Moscou: la Plaça Roja, declarada Patrimoni de  la Humanitat per l’UNESCO, on es situen el Mausoleu de Lenin, el Museu d’Història i l’entrada al Kremlin, autèntica “Targeta de Presentació” de la ciutat, amb les seves mundialment conegudes Cúpules multicolors. A continuació visita panoràmica de Moscou. A través d’amples avingudes com la cèlebre Tverskaya, el Teatre Bolshoi, la Catedral de Sant Salvador, l’imponent edifici de Lubianka, seu de l’antic KGB, i les petites esglésies del Barri “kitai Gorod”. Recorrerem les avingudes que voregen el Riu Moskova, amb vistes al Parlament “la Duma” i el Govern “Casa Blanca”. També admirarem l’Estadi Olímpic, el “Turó dels Pardals”, coronada amb el cèlebre gratacels de La universitat, i pararem al Parc de la Victoria, construït després de la II Guerra Mundial. També farem una parada exterior al Convent de Novodiévichi, declarat Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO i el seu llac, que inspirà a Tchaikovsky en el “Llac dels Cignes”.
Dinar inclòs. A la tarda continuarem amb la visita del Metro de Moscou. Inaugurat el 15 de Maig de 1.935 per el  poder soviètic com a símbol de l’avanç tecnològic i industrial del sistema polític, el Metro de Moscou era el “Palau del Poble”. Encara avui en dia és el principal mitjà de transport de la ciutat i un dels principals metros del món, amb 200 km de línies i 145 estacions. Sopar i allotjament.
 
29 de JULIOL – MOSCÚ

Dilluns • Esmorzar
Esmorzar. A l’hora indicada trasllat fins a l’aeroport de Sheremetievo, on farem els tràmits de facturació i embarcament en el vol directe que ens portarà a Bcn. Arribada i trasllat amb el nostre autobús de sempre fins a les nostres cases.
 
*** Arribada i fi dels nostres serveis ***
 
 • VOLS PREVISTOS :
 
ANADA         22 JULIOL       BCN     11:55              ST PETERS 17:00      AEROFLOT
TORNADA    29 JULIOL       MOSCOU 12:10         BCN 15:40                  AEROFLOT
 
TREN INTERN = PENDENT DE CONFIRMACIÓ
               
 • HOTELS PREVISTOS :
  • SANT PETERSBURG : SOKOS VASILIEVSKY 4 *
  • MOSCOU : MARRIOT TVERSKAYA 4 *
 
 •  PREUS :

PREU PER PERSONA (en base a habitació doble)
2.198 € - Descompte per web: 2.130€
Suplement Individual: 2.733 €
Descompte per web: 2.665€
 
 

 
 
 • INCLUSIONS I EXCLUSIONS:
 
El programa Inclou:
 • Autobús de la Seu d’Urgell i voltants a Barcelona (anar i tornar)
 • Vols Directes de Bcn a Sant Petersburg i de Moscou a Bcn
 • Trajecte en tren de Gran Velocitat de Sant Petersburg a Moscou
 • Recorregut en autobús amb guia local
 • 7 nits en hotels de 4*****
 • Pensió completa durant tot el recorregut
 • Visites segons especificat en l’itinerari amb guia de parla hispana
 • Entrades segons indicat
 • Taxes d’aeroport
 • Guia acompanyant durant tot el recorregut
 • Visat
 • Assegurança bàsica de viatge
 • Bolsa de Viatge
 
El programa no Inclou:
 • Begudes durant els àpats
 • Tot el no esmentat com a inclòs
 • Propines
 • Assegurança d’anul·lació (59 € per persona)
 
Notes i altres:
 • Les places es confirmaran per ordre d’inscripció
 • Per confirmar la inscripció caldrà realitzar un dipòsit de 750 € per persona
 • El pagament final del viatge es realitzarà 21 dies abans de la sortida
 • Despeses d'anul·lació: seran establertes segons l’antelació prèvia al viatge i segons les condicions de cada servei
 • L’entrega de la documentació per tramitar el visat s’ha de realitzar 30 dies abans:
  • passaport físic (amb mínim 6 mesos de validesa i 3 pàgines en blanc)
  • 1 fotografia de carnet
  • Formulari omplert i signat

LES CONFIRMACIONS PRÈVIES AL 12 D’ABRIL TINDRAN UN DESCOMPTE DE 68 €

Referència Descripció Preu  
Habitacio doble  Gran Circuit  2.130,00 €
Referència: Habitacio doble
Descripció: Gran Circuit
Anada: 22-07-2019
Tornada: 29-07-2019
Quantitat:
Preu:
Total:
Habitacio individual  Gran Circuit  2.665,00 €
Referència: Habitacio individual
Descripció: Gran Circuit
Anada: 22-07-2019
Tornada: 29-07-2019
Quantitat:
Preu:
Total:
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com