Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Pamplona i Pirineu Navarrès
Pamplona i pirineu - Pamplona i Pirineu Navarrès
Des de
495€
REF. Pamplona i pirineu

 24 D’AGOST (4 dies / 3 nits)

 

 

24 D’AGOST : LA SEU D’URGELL – LLEIDA – ZARAGOZA – PAMPLONA – TAFALLA  


• Dissabte • Dinar + Sopar

Sortida de la Seu d’Urgell i voltants a les 07:30 direcció a Lleida i Saragossa. Parada pel camí per esmorzar. Continuació del nostre trajecte fins a Tafalla, on tindrem el nostre hotel de punt de partida per visitar la zona. Farem el  check-in i dinar a l’hotel. Després de dinar sortida per realitzar la visita amb guia local de Pamplona, capital de Navarra, on podrem admirar la Plaça de l’Ajuntament, on s’hi realitza el conegut “Xupinazo“, la Ciutadella i els seu Jardins, la Catedral de Santa Maria la Real, o recórrer els principals carrers per on es fan les conegudes festes de Sant Fermin ( Santo Domingo, Mercaderes o la Estafeta). Quan acabem tindrem temps lliure per acabar de passejar i gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda anirem fins a l’hotel, sopar i allotjament inclosos.

 

 

25 D’AGOST : TAFALLA – TRAIN DE LARRUN – ZUGARRAMURDI – PARQUE DEL BERTIZ – TAFALLA    

• Diumenge • Pensió Completa

Esmorzar a l’hotel. Sortida per endinsar-nos cap al Pirineu Navarrés i Basc i gaudir del bonic paisatge per on anirem passant. Anirem fins a Sare, on agafarem el Tren de Larrun, un tren cremallera que data del 1.924 i que ens conduirà fins al bell mig del Pirineu. Allà tindrem temps lliure per passejar, gaudir de les vistes o per entrar a les coves de Sare. A l’hora convinguda continuarem per fer un bon dinar i agafar forces.

 A la tarda anirem a Zugarramurdi, el “Poble de les Bruixes”, on farem una visita diferent i curiosa, les Coves de les Bruixes, un atractiu únic on, fins al segle XVII, s’hi havia realitzat els aquelarres. Aquestes coves, també, van ser les protagonistes de la coneguda pel·lícula d’Alex de la Iglesia.

De tornada a l’hotel parada per passejar i perdre’ns pel Parc Nacional de Bertiz, un preciós jardí botànic, amb curiosos arbres i arbustos i gran nombre d’animals. Quan acabem el passeig, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

 

26 D’AGOST : TAFALLA – SAN JUAN PIE DE PUERTO – RONCESVALLES – TAFALLA


• Dilluns • Pensió Completa

Esmorzar. Sortida aviat al matí direcció a San Juan Pie de Puerto, principi del camí de Santiago francès (patrimoni de la humanitat) i considerat com un dels pobles medievals més ben conservats del Sud d’Europa. Allà podrem conèixer la Porta de Saint Jaques, el Pont Romà sobre el riu Nive, la Ciutadella de Mendiguren o la Presó dels Bisbes.

Dinar inclòs en un restaurant de la zona. A la tarda visita de Roncesvalles, primera parada del camí de Santiago a Espanya, on hi trobarem la Colegiata de Orreaga, l’església gòtica de Santiago, l’antic Hospital de Itzarndeguia o el Museu d’Art Sacre. Al vespre retorn a l’hotel, sopar i allotjament .

 

 

27 D’AGOST : TAFALLA – OLITE – ALFARO – SARAGOSSA – LA SEU D’URGELL


• Dimarts • Esmorzar + Dinar

 Esmorzar. Sortirem una mica més tard per poder donar una volta per Tafalla, poble amb un sabor medieval i modern a l’hora. Després de donar un volta sortida cap a Olite, on visitarem el seu imponent Castell, declarat monument nacional i considerat un dels edificis més importants d’Europa com a gòtic civil. La meitat d’aquest espectacular castell allotja el conegut Parador de Turisme d’Olite. També passejarem pel poble i admirarem els seus bonics carrers medievals. A continuació començarem el nostre camí de retorn, tot parant a fer un bon i espectacular dinar de comiat tots junts. Quan acabem continuació del recorregut passant per Lleida i fins arribar a la Seu d’Urgell  i voltants.*** Arribada i fi dels nostres serveis ***

 

PREU: 495 €

SUPLEMENT INDIVIDUAL: 90 €

 

 

LES CONFIRMACIONS PRÈVIES AL 12/07 TINDRAN UN DESCOMPTE DE  15 €


EL PREU INCLOU:

 • Recorregut en autobús privat
 • Hotel de 4 **** a Tafalla
 • Pensió completa durant tot el recorregut
 • Begudes (aigua i vi) durant els àpats
 • Dinar de comiat
 • Visita amb Guia Local de Pamplona
 • Recorregut panoràmic en el Tren de Larrun.
 • Entrades a : les Coves de Zugarramurdi + Parc Nacional de Bertiz.
 • Visita del Castell de Olite.
 • Guia Acompanyant durant tot el viatge
 • Assegurança de viatge.

 


EL PREU NO INCLOU:

 • Entrades i visites no indicades com incloses.
 • Tot el no esmentat com a inclòs.

 

NOTES:

Les places s’ocuparan per ordre d’inscripció, al realitzar un dipòsit de 180 €

Referència Descripció Preu  
Habitacio doble  Circuit Complet en Bus  495,00 €
Referència: Habitacio doble
Descripció: Circuit Complet en Bus
Anada: 24-08-2019
Tornada: 27-08-2019
Quantitat:
Preu:
Total:
Habitacio individual  Circuit Complet en Bus  585,00 €
Referència: Habitacio individual
Descripció: Circuit Complet en Bus
Anada: 24-08-2019
Tornada: 27-08-2019
Quantitat:
Preu:
Total:
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com