Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Jerte i Patios de Córdoba
Jerte i Cordoba - Jerte i Patios de Córdoba
Des de
999€
REF. Jerte i Cordoba

08 DE MAIG .- LA SEU D’URGELL – LLEIDA – ZARAGOZA – TALAVERA DE LA REINA

DIVENDRES – Dinar + Sopar
Sortida de la Seu d’Urgell a les 7:30 direcció a Lleida i Zaragoza. Parada en ruta per esmorzar. Continuació cap a Calatayud, Alcolea, etc... Parada durant el trajecte per fer un bon dinar de benvinguda. Acabat el dinar seguirem fins a Talavera de la Reina, on tindrem el nostre hotel i punt de partida per visitar i gaudir de la zona del Jerte. Arribada, sopar i allotjament.
 

 09 DE MAIG .- TALAVERA – VALLE DEL JERTE – TALAVERA

DISSABTE – Pensió Completa
Esmorzar i sortida cap a una de les visites més curioses i diferents que es poden fer al Valle del Jerte. Començarem admirant una espectacular vista dels Cirerers carregats de fruits des del Mirador de la Memòria, dedicat a les víctimes de la guerra civil. Després visitarem el Museu de la Cirera, on veurem i entendrem la importància que te aquesta fruita al Valle del Jerte. Dinar inclòs i a continuació anirem a una coneguda cooperativa de la regió a aprendre com tracten, treballen i cuiden aquesta admirada fruita. Retorn a Talavera, sopar i allotjament.
 

10 DE MAIG .- TALAVERA – ÀVILA – TALAVERA

DIUMENGE – Pensió Completa
Sortida a l’hora convinguda direcció a Àvila, la ciutat de les Muralles. Un cop allà visitarem aquesta bonica ciutat : farem una bona panoràmica de les seves impressionants i conegudes muralles, i farem una interessant visita amb guia local del seu casc antic, la Catedral i l’església de Santa Teresa, d’estil Barroc Carmelità i declarada Monument Històric. Dinar i temps lliure per acabar de visitar i passejar per la ciutat. A l’hora indicada retorn a Talavera de la Reina, sopar i allotjament.
 

11 DE MAIG .- TALAVERA – CACERES – TRUJILLO – TALAVERA

DILLUNS – Pensió Completa
Sortida després d’esmorzar per visitar la famosa capital de Càceres, una de les més desconegudes però molt monumental. Admirarem el casc antic, l’Aljibe, l’antic magatzem d’aigua que encara ara recull l’aigua, situat dins el Palau de las Veletas. Quan acabem farem un bon dinar i després anirem fins a Trujillo, la ciutat dels Conqueridors, on van néixer Francisco de Orellana (que anà a les “Amazones”) i Francisco Pizarro (conquistador de Perú). Allà, un guia local ens explicarà i ensenyarà cada racó de la ciutat : l’església de Santiago, la de Santa Maria la Mayor, el Castell i la Casa Museu Pizarro. Quan acabem retorn a Talavera, sopar i allotjament.
 

12 DE MAIG .- TALAVERA – LAGARTERA – OROPESA – TALAVERA

DIMARTS – Pensió Completa
Després d’esmorzar sortida cap a Oropesa, on farem una interessant visita amb guia local del seu bonic Palau, fet construir pels àrabs durant els segles XII i XIII. Quan acabem anirem fins a Lagartera, a gaudir dels grans magatzems i botigues plenes de “Brodadores”. Allà admirarem la seva destresa fent estovalles, tovallons, llençols, etc... A continuació tindrem temps lliure per passejar pels seus carrers, perdre’ns per les seves botigues i comprar. A l’hora convinguda retorn a Talavera, dinar i a la tarda visita de Talavera : visitarem una fàbrica de ceràmica, on ens explicaran diferents objectes i el seu procés de fabricació; i visitarem el seu centre, la Capella de la Virgen del Prado, l’Església, etc... A l’hora convinguda sopar i allotjament.


13 DE MAIG .- TALAVERA – CORDOBA

DIMECRES – Pensió Completa
Esmorzar i sortida aviat cap a Córdoba, tot passant per Toledo, ciutat de les Tres Cultures, i per Valdepeñas.  Arribada a Córdoba i dinar inclòs. Temps per descansar una mica, deixar les maletes i situar-se a l’hotel. A l’hora convinguda sortida per començar a gaudir de la ciutat i del seu ambient, sobretot durant aquesta època del “Festival de los Patios de Córdoba”, admirarem alguns dels seus patis (només oberts durant el festival), podrem passejar pels seus carreronets, per les seves places o fer unes tapes si ho desitgen. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.
 

 14 DE MAIG .- CORDOBA

DIJOUS – Pensió Completa
 Després d’esmorzar dedicarem el matí a fer la visita de la ciutat amb guia oficial, visitant els monuments més importants de la ciutat : la Mezquita de Córdoba, la  Juderia, el Zoco Municipal o la Sinagoga. També visitarem el Alcazar de los Reyes Cristianos, antiga fortalesa del segle XIV. Quan acabem dinar inclòs. A la tarda amb el guia acompanyant continuarem visitant els bonics patis de Córdoba (Declarats Patrimoni de la Humanitat). A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.
 

15 DE MAIG .- CORDOBA – LLEIDA – LA SEU D’URGELL

DIVENDRES – Esmorzar + Dinar
Esmorzar. Matí lliure per acabar de visitar la ciutat, acabar de fer la maleta, comprar records o descansar una mica  en alguna de les places animades que hi ha a Córdoba. A l’hora convinguda dinar inclòs i trasllat fins a l’estació de tren. Tràmits d’accés al tren directe que ens portarà fins a Lleida. Arribada i recollida per part del nostre autobús i trasllat fins a la Seu d’Urgell i voltants.

*** Arribada i fi dels nostres serveis ***

 

PREU: 999 €
SUPLEMENT INDIVIDUAL : 198 €

 
 
El programa Inclou:

*  Autobús des de la Seu d’Urgell
*  Guia acompanyant durant tot el recorregut
*  5 nits d’Hotel 3*** a Talavera de la Reina
*  2 nits d’Hotel 4**** al centre de Córdoba
*  Pensió completa durant tot el recorregut
*  Begudes durant els àpats
*  Visites i Entrades segons descrit en l’itinerari
*  Assegurança de Viatge
 
El programa NO Inclou:

*  Visites no indicades en l’itinerari
*  Tot el no indicat com a inclòs
 
Condicions d’anul·lació:

*  20 a 5 dies abans = 25 %                     
*  5 a 2 dies de la sortida = 50 % (posterior  =100 % de despeses)

Referència Descripció Preu  
Habitacio doble  Circuit Complet en Bus  999,00 €
Referència: Habitacio doble
Descripció: Circuit Complet en Bus
Anada: 00-00-0000
Tornada: 00-00-0000
Quantitat:
Preu:

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Total:
Habitacio individual  Circuit Complet en Bus  1.197,00 €
Referència: Habitacio individual
Descripció: Circuit Complet en Bus
Anada: 00-00-0000
Tornada: 00-00-0000
Quantitat:
Preu:

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Total:
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com