Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Alsàcia i Selva Negra
Alsàcia i Selva Negra - Alsàcia i Selva Negra
Des de
1.255€
REF. Alsàcia i Selva Negra

ALSACIA I SELVA NEGRA  - 13 DE DESEMBRE (8 dies)
 

13 DESEMBRE.- LA SEU D’URGELL – BARCELONA – STUTGART - LOFFINGEN


Dinar + Sopar

Sortida aviat al matí direcció a Barcelona, on farem els tràmits pertinents per agafar el vol directe cap a Stutgard. Arribada a Stutgard, on ens esperarà el nostre autobús per començar la bonica ruta per aquesta zona. Dinar inclòs. A la tarda visita de Baden-Wurtenberg, amb el seu castell vell, el magnífic pati renaixentista, el palau nou i la seva immensa plaça al centre de la ciutat. Acabada la visita continuació fins a Loffingen. Sopar i allotjament a l’hotel.


14 DESEMBRE.- LOFFINGEN – RUTA DEL VI – CASTELL HAU KOENIGSBOURG – LOFFINGEN


Esmorzar + Dinar + Sopar

Esmorzar i dia dedicat a realitzar una bonica ruta per la zona vinícola d’Alsàcia, la coneguda Ruta del Vi. Visitarem el Castell de Haut-koenigsbourg, impressionant fortificació del Segle XII, situada dominant la ruta del vi. Admirarem les sales interiors, amb pintures i mobles renaixentistes, col·leccions d’armes, etc… Dinar i després ens perdrem per pintorescos pobles com Riquewihr o Ribeauvillè, situats enmig de vinyes, plens de tabernes i flors, i on veurem típics mercats de Nadal. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

15 DESEMBRE.- LOFFINGEN – TITISEE – FRIBURG – LOFFINGEN


Esmorzar + Dinar + Sopar

Esmorzar i sortida cap a Friburg, capital de la Selva Negra, fundada al Segle XII per els Ducs de Zahringen, i dotada d’uns estatuts privilegiats, tal com el seu nom indica (Frei = ciutat lliure). Visita de la ciutat amb guia local, visitant la part històrica, amb la seva curiosa catedral gòtica o el cor, únic en el seu estil. Dinar inclòs en un restaurant. A la tarda sortida cap al Llac Titisee, bonica estació d’estiueig on s’hi duen a terme nombroses competicions esportives al conegut llac, anomenat també Titisee. Quan acabem la visita retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
16 DESEMBRE.- LOFFINGEN – STRASBOURG – LOFFINGEN 

Esmorzar + Dinar + Sopar

Sortida desprès d’esmorzar per anar cap a Strasbourg, important ciutat seu del Consell d’Europa, bisbat, universitat i govern militar, considerada la metròpolis intel·lectual i econòmica d’Alsàcia. Podrem passejar, perdre’ns i admirar cada racó de la ciutat, anar de compres, etc… Es realitzarà la visita d’aquesta antiga ciutat medieval amb guia oficial. Dinar inclòs en un restaurant. A l’hora convinguda retorn a Turckheim, sopar i allotjament a l’hotel.
 
17 DESEMBRE.- LOFFINGEN – TRIBERG – SCHILTACH - LOFFINGEN

Esmorzar + Dinar + Sopar

Esmorzar i sortida cap a Triberg, animada població al bell mig de cascades i parcs, on els esquirols encara mengen de la mà dels turistes. A continuació ens traslladarem a la petita població de Schiltach, la joia desconeguda de la Selva Negra. Dinar en un restaurant. Visita i passeig per aquesta encantadora població. A l’hora convinguda retorn a l’hotel, sopar i allotjament

18 DESEMBRE.- LOFFINGEN – RUTA DEL VI – LOFFINGEN          

Esmorzar + Dinar + Sopar
Esmorzar i dia dedicat a continuar visitant la ruta del Vi d’Alsacia. Continuarem gaudint de bonics pobles, com Colmar i Turqkheim, Guebwiller o Eguisheim, encantadors poblets on podrem admirar el seus típics autèntics mercats de Nadal. Tindrem temps per comprar i gaudir de l’ambient nadalenc que s’hi respira. A l’hora convinguda retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
19 DESEMBRE.- LOFFINGEN – BERNA – LAUSANNE – GRENOBLE 

Esmorzar + Dinar + Sopar

Esmorzar i sortida cap a Suïssa, la ubicació d’Alsàcia ens permet tornar per Suïssa coneixent part d’aquesta bonica regió, no tant visitada del país, però plena d’encant. Passarem per Basilea, Berna i arribada a Lausanne, elegant ciutat als peus del Llac Leman i seu del COI, on admirarem les vistes del llac i el casc antic. Dinar inclòs i continuació fins a Grenoble, ciutat situada vora el Riu Isére. Arribada a temps per poder disposar de temps per passejar per la Plaça Victor Hugo o al Plaça Grenette, considerades el centre d’animació de la ciutat. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.
 
20 DESEMBRE – GRENOBLE – NIMES – NARBONNE – LA SEU D’URGELL   

Esmorzar + Dinar

Esmorzar i sortida cap a Nimes i Narbona, on farem un bon dinar de final de viatge. Quan acabem continuació fins a les nostres cases

*** arribada i fi dels nostres serveis ***


PREU: 1.255 €
 

EL PREU INCLOU:

 
* Autobús des de la Seu d’Urgell
* Guia acompanyant durant tot el recorregut
* Hotels de 3*** i 4****
* Pensió completa durant tot el recorregut
* Aigua Corrent durant els àpats
* Visita de Stasbourg i Friburg amb guia oficial
* Entrada i Visita del Castell de Haut Koeningbourg
* Visites amb guia acompanyant segons indicat
* Assegurança de viatge
 

EL PREU NO INCLOU:

 
* Entrades i visites no indicades com a incloses.
* Tot el no indicat com a inclòs
 
 
LAS PLACES S’OCUPARAN PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ, NO CONSIDERANT-SE CONFIRMADES FINS A REALITZAR UN DIPÒSIT DE 390 € PER PERSONA

Condicions generals d’acord amb el decret 168/1994 de la reglamentació catalana de AAVV, i la llei estatal 7/1998

Referència Descripció Preu  
Habitacio doble  Gran Circuit  1.255,00 €
Referència: Habitacio doble
Descripció: Gran Circuit
Anada: 13-12-2021
Tornada: 20-12-2021
Quantitat:
Preu:
Total:
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com