Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Turín, 7 dies
Turin 20220627 - Turín, 7 dies
Des de
1.374€
REF. Turin 20220627

27 DE JUNY .- LA SEU D’URGELL – ILE SUR TET – NARBONNA – NIMES – AIX EN PROVENCE

DILLUNS – Dinar + Sopar
Sortida de la Seu d’Urgell a les 7:00 del matí direcció a Ille sur Tet, on farem un parada per esmorzar. Quan acabem continuació passant per Narbona i Montpeller i vorejant la costa Francesa. Arribada a Nimes i dinar de benvinguda inclòs. Finalitzat el dinar seguirem el nostre camí fins a Ax en Provence. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament inclòs.
 
28 DE JUNY .– AIX EN PROVENCE – COSTA BLAVA – MONACO – VALL D’AOSTA

DIMARTS – Pensió Completa

Esmorzar i sortida aviat al matí vorejant la Costa Blava, on passarem per la seva capital Niça, fins arribar a Mònaco I Montecarlo. Visitarem aquest petit i encantador principat, el seu sumptuós casino, el Palau dels Rainiero, els seus espectaculars ports. Dinar inclòs. Quan acabem continuació vorejant la preciosa Ribera Italiana amb les seves incomparables vistes. A cert punt ens desviarem cap al nord fins a al bonica població d’Aosta. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.
 
29 DE JUNY .- AOSTA – CHAMONIX – MONT BLANC – AOSTA  

DIMECRES – Pensió Completa

Esmorzar. A primera hora sortida cap a Chamonix – Mont Blanc, considerada una de les localitats més turístiques de França. Com indica el seu nom, aquest poble alpí es troba als peus del Mont Blanc, la muntanya més alta d’Europa. A part de ser considerat un gran destí per els amants de l’esquí. Un cop allà pujarem en el tren Mer Glace, conegut tren cremallera que ens portarà fins a Montenvers, punt situat a 1.913 m d’alçada, des d’on gaudirem d’una grandiosa panoràmica del Mer de Glace, els Drus i els grans Jorasses com a teló de fons. Visitarem la Gruta de Gel “Grotte de Glace”, la qual cada any es torna a excavar al gel i ens porta a fer un viatge al cor del glacial. Allà coneixerem com era la vida dels muntanyencs de principis del segle XIX. S’hi pot accedir amb un recorregut d’uns 20 minuts a peu o en telecabina. Un cop acabem la visita retorn a Chamonix per dinar. Temps lliure per gaudir d’aquesta preciosa localitat. A l’hora convinguda retorna  Aosta, sopar i allotjament a l’hotel.
 
30 DE JUNY .- AOSTA – TURIN

DIJOUS – Pensió Completa

Esmorzar i matí dedicat a efectuar la visita la bonica Vall d’Aosta. A cada banda de la carretera ens hi trobarem molts pobles i diferents tipus de construccions, el que fa que sigui un paisatge molt pintoresc. També durant el trajecte gaudirem dels castells que esquitxen el paisatge i fan que tot el recorregut sigui molt amè. Dinar a l’hotel. A la tarda ens traslladarem a Turin, on tindrem un bon hotel. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel.
 
01 DE JULIOL .- TURIN

DIVENDRES – Pensió Completa

Esmorzar. Aquest dia el dedicarem a efectuar la visita d’aquesta elegant ciutat, de les grans desconegudes d’Itàlia, i no per això menys atractiva i bonica. Al matí realitzarem al visita amb guia local, on admirarem la Piazza del Castello, el Teatro Regio, la Consolata, el Miracle Eucarístic de Turin, la Sabana Santa, etc... Dinar inclòs en un restaurant. A la tarda realitzarem la visita de la Basílica de Maria Auxiliadora, situada a al Seu Central de l’escola salesiana de San Juan Bosco. A l’hora convinguda retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

02 DE JULIOL .- TURIN – MILAN – TURIN


DISSABTE – Pensió Completa

Esmorzar. A primera hora sortida cap a Milan, capital de la Lombardia, per a realitzar la seva visita. Amb un guia local admirarem el seu bonic centre històric, amb l’espectacular Castell dels Sforzesco, la Piazza del Duomo, les Galeries Vittorio Emmanuelle, el Teatro de la Scala, l’Ajuntament, etc... També recorrerem el barri de les botigues dels estilistes més anomenats a nivell mundial. A l’hora convinguda dinar en un restaurant. A la tarda tindrem una estona lliure per recórrer la ciutat i el seu centre, i qui vulgui accedir a la Catedral i a veure la Madonina. Quan acabem retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
03 DE JULIOL .- TURIN – BCN – LA SEU D’URGELL

DIUMENGE – Esmorzar

Esmorzar i matí lliure fins a l’hora indicada per acabar de passejar per la ciutat, gaudir del seu animat ambient,  realitzar les últimes compres, descansar a l’hotel, etc... A l’hora convinguda trasllat en autobús a l’aeroport de Turin, tràmits de facturació i embarcament en vol directe. Arribada a Barcelona, on ens esperarà el nostre autobús per portar-nos de tornada a la Seu d’Urgell i voltants.
 
*** Arribada i fi dels Nostres Serveis ***


PREU: 1.374 €

INDIVIDUAL : 298 €

 
 
El programa Inclou:

*  Autobús des de la Seu d’Urgell i retorn
*   Vol directe : Turin 15:05 Bcn 16:35
*  Autobús privat durant tot el recorregut
*  6 nits en Hotels de 3 *** i 4 ****
*  Pensió completa durant tot el recorregut
*  Visites amb Guia Oficial de : Turin / Milan   
*  Visites incloses : Tren Mer Glace / Gruta de Gel / Telecabina
*  Guia acompanyant durant tot el recorregut
*  Taxes d’aeroport
*  Assegurança de viatge

 

El programa No Inclou:

*  Visites no indicades en l’itinerari
*  Tot el no indicat com a inclòs
 
Condicions d’anul·lació:

*  30 a 15 dies abans = 25 %
*  14 a 5 dies abans = 50 %                
*  5 a 2 dies de la sortida = 75 %
*  2 Últims dies  =100 % de despeses

 
LAS PLACES S’OCUPARAN PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ, NO CONSIDERANT-SE CONFIRMADES FINS A REALITZAR UN DIPÒSIT DE 420 € PER PERSONA
 

Referència Descripció Preu  
Habitacio doble  Circuit Complet en Bus  1.374,00 €
Referència: Habitacio doble
Descripció: Circuit Complet en Bus
Anada: 27-06-2022
Tornada: 03-07-2022
Quantitat:
Preu:
Total:
Habitacio individual  Circuit Complet en Bus  1.672,00 €
Referència: Habitacio individual
Descripció: Circuit Complet en Bus
Anada: 27-06-2022
Tornada: 03-07-2022
Quantitat:
Preu:
Total:
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com