Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Croàcia, Bòsnia i Montenegro
20220721 Croacia - Croàcia, Bòsnia i Montenegro
Des de
1.669€
REF. 20220721 Croacia

30 DE SETEMBRE .- LA SEU D’URGELL – BARCELONA – PORTOROZ

DIVENDRES – Sopar
Sortida de la Seu d’Urgell a les 7:00 direcció a l’Aeroport de Bcn. Tràmits de facturació i embarcament en vol directe a Venècia. Arribada i trasllat fins a Portoroz. Sopar i allotjament a l’hotel Riviera 4*.
 

01 D’OCTUBRE .- PORTOROZ – PLITVICE - ZADAR


DISSABTE – Pensió Completa

Esmorzar i sortida aviat per realitzar la visita de la bonica població de Rijeka, ciutat portuària croata. Admirarem el seu Passeig Marítim, rodejat d’edificis te l’època dels Habsburg, el teatre Nacional Ivan pl Zajc, el Castell de Trsat, des d’on podrem admirar una preciosa panoràmica de la Badia de Kvarne. Quan acabem sortida cap a Plitvice, Dinar inclòs. A continuació visita d’aquest impressionant Parc Nacional, amb 16 llacs comunicats entre si per 92 cascades, un espai natural preciós. Quan acabem continuació fins a Zada, situada davant les illes de Uglian y Pasman. Sopar i allotjament a l’hotel Kolovare 4*.
 

02 D’OCTUBRE .- ZADAR – SPLIT – MEDJUGORJE   


DUMENGE – Pensió Completa

Esmorzar. Al matí breu panoràmica de Zadar. Quan acabem sortida cap a Split, dinar en un restaurant i a l’hora indicada visita de l’important ciutat, inclosa a la llista de l’herència mundial de l’UNESCO, amb guia local. Visitant : El temple de Júpiter, la Catedral o el Peristil. A la tarda continuació fins a Medjugorge, considerat un lloc no oficial de peregrinació catòlica des de la suposada aparició de la Verge al 1.981. Podrem admirar una estàtua de “La Reina de la Pau”, l’església de Santiago, l’estàtua del “Crist Ressuscitat” o la Creu de Formigó coronant el turó de la Creu. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel Quercus 4*.
 

03 D’OCTUBRE .- MEDJUGORJE – MOSTAR – DUBROVNICK

DILLUNS – Pensió Completa

Esmorzar i visita del Santuari. Quan acabem sortida cap a Mostar, situada al riu Neretva i considerada com una capital catòlica en un país musulmà. Visitarem amb guia local el seu casc antic, anomenat “Stari Grat” i on podrem admirar l’herència que hi van deixar els otomans després de 400 anys d’ocupació. També admirarem el famós pont vell i l’antic Bazar (on ens donarà la sensació que estem enmig d’un “zoco”). Dinar inclòs en un restaurant. Quan acabem continuació fins a Dubrovnik. Sopar i allotjament a l’hotel Petka 3*.
 

04 D’OCTUBRE .- DUBROVNIK

DIMARTS – Pensió Completa

Esmorzar. A primera hora visita amb guia local de la considerada com a Perla de l’Adriàtic, amb el seu espectacular casc antic, de més de mil anys d’història, i rodejada per unes espectaculars muralles medievals de 1.940 m de llarg, conservades perfectament. Des del 1.979 la ciutat està sota protecció de l’UNESCO. A part del seu patrimoni cultural Dubrovnik també ofereix nombrosos esdeveniments culturals i festivals. Dinar a l’hotel. A la tarda tindrem temps lliure per continuar recorrent la ciutat, anar de compres, passejar o gaudir de les boniques platges de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.
 

05 D’OCTUBRE .- DUBROVNIK – MONTENEGRO (BUDVA I KOTOR) – DUBROVNIK


DIMECRES – Pensió Completa

Esmorzar i sortida a primera hora tot vorejant la costa de l’Adriàtic. Arribada a Montenegro, on visitarem l’interessant població de Budva, famosa per les seves platges de sorra i l’animada vida nocturna. S’hi conserven les muralles de pedra que hi van construir els Venecians, les quals encerclen l’antiga ciutat medieval (StariGrad). Acabada la visita continuació fins a Kotor, dinar inclòs en un restaurant, i visita d’aquesta vil·la fortificada. El seu casc antic es caracteritza per els seus sinuosos carreronets i places, on trobarem vàries esglésies Romàniques, el Museu Marítim o la centenària església de Sveti Dorde, situada en una de les 5 petites illes ubicades davant de l’antic municipi de Perast. Quan acabem retorn a Dubrovnik, sopar i allotjament a l’hotel.
 

06 D’OCTUBRE .- DUBROVNIK – BCN – LA SEU D’URGELL


DIJOUS – Esmorzar + Dinar

Esmorzar i temps lliure fins a l’hora convinguda per acabar d’enllestir maletes, ultimar detalls o descansar una mica. S l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de Dubrovnik, on realitzarem els tràmits de facturació i embarcament en vol directe. Arribada a Barcelona, on ens esperarà el nostre autobús per portar-nos de tornada a la Seu d’Urgell i voltants.


*** Arribada i fi dels Nostres Serveis ***

PREU : 1.669 €

INDIVIDUAL : 360 €

 
El programa Inclou :

*  Autobús des de la Seu d’Urgell a Bcn i retorn
*  Vol directe : BCN 13:50 Venècia 15:40
*  Vol directe : Dubrovnik 15:15 BCN 17:40
*  Autobús privat durant tot el recorregut
*  6 nits en Hotels de 3 *** i 4 ****
*  Pensió completa durant tot el recorregut
*  Visites amb Guia Oficial : Rijeka / Split / Dubrovnik / Montenegro  
*  Entrades incloses : Parc Nacional Plitvice / Catedral i temple de Júpiter a Split / Franciscanos i Catedral de Dubrovnik
*  Guia acompanyant durant tot el recorregut
*  Taxes d’aeroport
*  Maletes incloses : 1 facturada de 23 Kg + 1 bossa de mà
*  Assegurança de viatge
 
El programa No Inclou :

*  Visites no indicades en l’itinerari
*  Tot el no indicat com a inclòs
 
Condicions d’anul·lació :
*  30 a 15 dies abans = 25 % / 14 a 5 dies abans = 50 % / 5 a 2 dies de la sortida = 75 % / 2 Últims dies  =100 % de despeses
 
 
LAS PLACES S’OCUPARAN PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ, NO CONSIDERANT-SE CONFIRMADES FINS A REALITZAR UN DIPÒSIT DE 550 € PER PERSONA

Referència Descripció Preu  
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com