Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Galícia
20221010 Galicia - Galícia
Des de
1.048€
REF. 20221010 Galicia

10 Octubre:
LA SEU D’URGELL – ZARAGOZA – SORIA – VALLADOLID

Sortida de la Seu d’Urgell a les 07:00 direcció cap a Zaragoza i cap a Soria. Parada en ruta per fer un bon dinar de benvinguda. Quan acabem continuació del viatge tot passant per Aranda del Duero, fins arribar a Valladolid, on passarem la primera nit del nostre recorregut. Sopar i allotjament inclosos.
 
11 Octubre:
VALLADOLID – PUEBLA DE SANABRIA – OURENSE – O GROVE

Esmorzar i sortida, tot parant a Puebla de Sanabria. Passejarem i admirarem aquest meravellós poble, de carreronets encantadors, amb un espectacular castell, la seva església i el seu bonic ajuntament. Quan acabem continuació fins a Ourense, per visitar la primera ciutat Gallega que trobarem. Visitarem la seva Catedral, la Plaça del Trigo, As Burgas, etc... A l’hora convinguda sortida cap a O Grove, on podrem gaudir de les conegudes “Fiestas del Marisco”, on viurem un ambient immillorable. Arribada a l’hotel de sempre, sopar i allotjament.
 
12 Octubre:
O GROVE – VIGO – PONTEVEDRA – O GROVE

Esmorzar i sortida cap a Vigo, la ciutat portuària més important de Galicia. Al matí farem la visita de la ciutat amb guia oficial, tot visitant el seu port, els “pazos”, el Mercado de la Piedra, el museu, el monte de la guia i el seu màgic entorn. Quan acabem farem un recorregut panoràmic en vaixell per creuar la Ria Gallega fins a l’altre costat, on ens esperarà l’autobús per anar cap a fer un dinar molt especial: una Bona Mariscada, on gaudirem de peix, de “closques” i del sabors del mar. A la tarda anirem a Pontevedra, on tindrem temps lliure per visitar la ciutat i donar una volta. Al final del dia retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
13 Octubre:
O GROVE – LA TOJA – RIAS  BAIXAS – O GROVE

Esmorzar i dia dedicat a visitar i gaudir de las Rias Baixas. Passejarem fins a l’illa de la Toja, on podrem conèixer la Capilla de Conxes de Vieira, el Balneari del famós Sabó amb el mateix nom, el Casino, etc... Desprès gaudirem de les magnífiques vistes del mar Atlàntic. Acabarem el matí amb un bonic recorregut en vaixell per admirar els racons marítims de Las Rias Baixas, tot acabant amb un bon aperitiu de Musclos. Dinar i tarda dedicada a visitar i passejar per O Grove, veure l’arribada dels Pesquers o anar a comprar. A l’hora convinguda “Sopar molt especial” i allotjament a l’hotel.
 
14 Octubre:
O GROVE – SANTIAGO – SANXENXO – COMBARRO – A CORUÑA

Esmorzar i sortida cap a Santiago de Compostela, on farem una interessant visita amb guia oficial: la Catedral, la Plaça del Obradoiro, la Quintana, etc... Finalitzada la visita tindrem temps lliure per comprar, passejar o assistir a la coneguda Missa del Pelegrí, etc... Dinar inclòs  i a la tarda sortida cap a les típiques i costeres poblacions de Sanxenxo i Combarro, on farem la visita panoràmica i un passeig per les mateixes, gaudint de les vistes i el bonic paisatge coster de la Ria Gallega. També visitarem el Hórreo de Poio, el més gran de la regió. A l’hora convinguda ens dirigirem capa  l’hotel de la Coruña, sopar i allotjament.

15 Octubre:
A CORUÑA – CABO FINISTERRE – A CORUÑA

Esmorzar i Visita panoràmica de a Coruña, on admirarem el far més antic en funcionament; la Torre d’Hèrcules; o els seus carrers plens de bars, restaurants i les seves platges. Quan acabem tindrem temps lliure per acabar de passejar per la ciutat, admirar el seu bonic centre i platges, o realitzar algunes compres. Dinar inclòs i a la tarda sortida per visitar el que es considera com a fi del món, el Cabo Finisterre, on gaudirem d’espectaculars vistes de l’Atlàntic. A l’hora convinguda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.
 
16 Octubre:
A CORUÑA – MONDOÑEDO – PLAYA DE LAS CATEDRALES – SANTANDER

Esmorzar i sortida a l’hora convinguda per admirar una de les joies del Nord: la Playa de las Catedrales. De camí farem una parada a Mondoñedo per passejar per aquest bonic poblet i admirar la seva espectacular catedral i casc històric. Quan acabem continuació fins a Ribadeo, on farem un bon dinar. A l’hora convinguda (d’acord amb la marea) accedirem a la Playa de las Catedrales per gaudir d’aquestes impressionants platges i formacions rocoses treballades i formades amb el pas del temps. Quan acabem continuació fins a Santander, arribada a l’hotel, sopar i allotjament.
 
17 Octubre:
SANTANDER – BILBAO – CALAHORRA – ZARAGOZA – LA SEU D’URGELL

Sortida de Santander després d’esmorzar i començarem el trajecte de retorn a les nostres cases, tot passant per Bilbao i Calahorra, on farem un bon dinar de comiat tots junts. Finalitzat el dinar continuarem el nostre recorregut direcció a Zaragoza, Lleida i la Seu d’Urgell.

*** Arribada i fi dels nostres serveis ***
 
 
PREU: 1.048 €  
SUPLEMENT INDIVIDUAL: 210 €
 

EL PREU INCLOU:

 • Recorregut en autobús privat
 • 2 nits d’hotel 4 **** en ruta, a l’anada i a la tornada
 • 3 nits d’hotel al centre de O Grove
 • 2 nits d’hotel 4 **** a A Coruña
 • Pensió completa durant tot el recorregut
 • Vi i aigua inclosos durant els àpats
 • Visites amb Guia Local de: Santiago + a Coruña + Vigo
 • Bona Mariscada
 • Ruta en vaixell per las Rias Baixas i degustació de musclos
 • Passeig en Vaixell per Vigo
 • Sopar Especial a O Grove
 • Guia Acompanyant durant tot el viatge
 • Assegurança de viatge
 
EL PREU NO INCLOU:
 • Entrades i visites no indicades com incloses
 • Tot el no esmentat com a inclòs
 
NOTES:
 • Les places s’ocuparan per ordre d’inscripció, al realitzar un dipòsit de 250 €

Referència Descripció Preu  
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com