Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...El Quixot: La Manxa i Cuenca
20221006 la manxa i cuenca - El Quixot: La Manxa i Cuenca
Des de
689€
REF. 20221006 la manxa i cuenca

02 D’OCTUBRE .- LA SEU D’URGELL – TORREBLANCA – CASTELLÓ DE LA PLANA – OSSA DE MONTIEL


DIUMENGE – Dinar + Sopar

Sortida de la Seu d’Urgell a les 7.30, parada per el camí per esmorzar. Quan acabem continuació cap a Torreblanca, on farem un bon dinar de benvinguda. Després de dinar anirem fins a Ossa de Montiel, on tindrem el nostre hotel punt de partida per realitzar les visites de la zona. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament inclosos.
 
03 D’OCTUBRE .- OSSA – ALAMAGRO – LAGUNAS DE RUIDERA – OSSA

DILLUNS – Pensió Completa

Esmorzar i sortida cap a Almagro, una de les ciutats més importants i visitades de Castella la Manxa (després de Cuenca). Considerada un important conjunt historicoartístic i on visitarem el Museu Nacional de Teatre, l’important Corral de Comedias i la seva bonica Plaça Major. Quan acabem retorn a l’hotel i dinar. A la tarda sortida cap a Lagunas de Ruidera, un preciós parc natural ple de natura i de cascades, on podrem fer alguna de les boniques rutes que es troben dins el parc. A l’hora convinguda retorn a l’hotel, sopar i allotjament
 
04 D’OCTUBRE .- OSSA – CUENCA – OSSA

DIMARTS – Pensió Completa

Esmorzar i sortida per passar el dia a l’espectacular ciutat de Cuenca, situada entre 2 rius, el Júcar i el Huécar i on gaudirem del seu encant especial i el seu bonic casc antic. Farem la visita de la ciutat amb guia local, on admirarem el seu casc històric, la catedral, la plaça, la Torre de Mangana i admirar les precioses Casas Colgantes, un dels emblemes de la ciutat. Dinar en un restaurant i a la tarda realitzarem la visita a los Callejones de las Majadas, un agradable passeig entre roques calcàries erosionades i de sinuoses formes que formen estrets passos i camins. Quan acabem tornarem a Ossa, sopar i allotjament a l’hotel.
 
05 D’OCTUBRE .- OSSA – CAMPO DE CRIPTANA – TOMELLOSO – OSSA

DIMECRES – Pensió Completa

Esmorzar i matí dedicat a visitar el Campo de Criptana, una de les escenes més conegudes, on el Quixot va confondre el molins per gegants, tindrem temps per gaudir-ne i fer fotografies. També visitarem el museu de Sara Montiel i entrarem dins d’un molí per admirar la seva maquinària original. Dinar a l’hotel. A la tarda ens traslladarem a Tomelloso, considerada la ciutat del vi de la zona. Allà admirarem el Museu del Carro, la Posada dels Portals i el Museu de Antonio López Torres. Finalitzada la visita retorn a l’hotel de Ossa, sopar i allotjament.
 
06 D’OCTUBRE .- OSSA – VILLANUEVA DE LOS INFANTES – PANTÀ DE PEÑARROYA – OSSA

DIJOUS – Pensió Completa

Esmorzar i visita de Villanueva de los Infantes, localitat destacada per que va ser on va morir Francisco de Quevedo i considerada el bressol de la tradició Manxega. Dinar inclòs. A la tarda visitarem el pantà de Peñarroya i las Lagunas Bajas, situat a la Conca del Riu Guadiana i inclòs dins el parc Natural de las Lagunas de Ruidera. Des de la presa i dominant l’antic estret podrem admirar l’antiga fortalesa medieval que conté la Capella de la Verge de Nuestra Señora de Peñarroya. Quan acabem, una mica més aviat que de costum retorn a l’hotel per poder descansar una mica, fer maletes i passejar per Ossa. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel .
 
07 D’OCTUBRE .- OSSA – VALENCIA – SANT CARLES DE LA RÀPITA – LA SEU D’URGELL

DIVENDRES – Esmorzar + dinar

Esmorzar i sortida a l’hora indicada, tot rodejant valència, la 3ª ciutat més gran d’Espanya i amb la destacada Ciudad de las Artes y las Ciencias. Continuació del viatge fins a Sant Carles de la Ràpita, on farem un gran dinar de comiat tots junts. Quan acabem continuació del trajecte passant per Reus i Guissona fins arribar a les nostres cases.  
 
*** Arribada i fi dels nostres serveis ***
 
 
PREU: 689 €
INDIVIDUAL : 98 €

 
 
El programa Inclou :

*  Autobús des de la Seu d’Urgell
*  Guia acompanyant durant tot el recorregut
*  5 nits d’Hotel al centre de Ossa de Montiel (Hostal la Paz)
*  Pensió completa durant tot el recorregut
*  Begudes durant els àpats
*  Dinar de Benvinguda el dia d’anada
*  Dinar de comiat el dia de tornada
*  Entrades segons indicat en itinerari
*  Visites segons indicat en itinerari
*  Visita de Cuenca amb Guia Local
*  Assegurança de Viatge
 
El programa NO Inclou :

*  Visites no indicades en l’itinerari
*  Tot el no indicat com a inclòs
 
Condicions d’anul·lació :

*  15 a 5 dies abans = 25 %           
*  5 a 2 dies de la sortida = 50 % (posterior  =100 % de despeses)     

LAS PLACES S’OCUPARAN PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ, NO CONSIDERANT-SE CONFIRMADES FINS A REALITZAR UN DIPÓSIT DE 250 €

Refer√®ncia Descripci√≥ Preu  
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un m√≠nim de 4 dies d'antelaci√≥. En cas contrari, pot trucar al n√ļmero de tel√®fon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informaci√≥" per sol¬∑licitar m√©s informaci√≥.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com